DISKUZNÍ FÓRUM

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Sorry

bude další rozebírací akce "Hozenou za hlavu II"???!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Sorry

Taky s tebou polobohu souhlasím, jen kluci asi nevědí, koho jsi si bral do huby...
Ty si asi myslíš, že jsem si vzal v pondělí dovolenou, abych tam chodil jako celej mančaft a Karla Š nechal frnknout jen tak... svou "ležérností".
Jak sám víš, už jsme to po zápase formou sms tak trošku probrali.
Těším se tak na sobotní prověrku kdo a jak na tom jsme...

Závěrem bych tak jen chtěl podotknout, že pokud jsme teď někomu pro smích, rád bych na konci této sezóny zvednul šampionskou mísu a všechny, ale všechny ty kydaly a vesnický rádoby hokejisty poslal do prdele!!!

Datum
Vložil
Titulek

Drátěný program

Takže pánové,
jak jsem se již zmiňoval, tak také držím.
Včera a to dne 30.1.2011 den před mistrovským utkáním jsem provedl kontrolu stavu některých hráčů.
Započal jsem kontrolu v 13:00h!!!! a to ve známe hospůdce na chotěbořském náměstí. Nejen, že jsem se setkal s ikonou rolbařské činnosti Pepkem Koňarem, ale také mě opravdu nemile překvapil upně oddělanej koňskej předák s kloboukem... Když jsem se konečně prodral do 1.NP této hospůdky, zachytl jsem dva naše hráče kteří ocucávali půllitr s Chotěbořským moken na na lupínku už se na mě smál plot z pár latí malejch rumíčků.. Zhruba asi deset, což jsem ještě vzhledem k celkem brzké hodince přehlédl... Přidal jsem se tedy k těmto hráčům a následoval je pod úhlem 45° přes místní náměstí k Pokerovému stolu... Průběhem hry jsem byl mile překvapen a celkem mi šel i list a tak běžel čas...
Najednou koukám na orloj na své ruce a bylo cca 22.00h... Při otočení se zpět ke hracímu stolu kontroluju face ostatních hráčů a vidím hráče 68" jak se s rozpálenejma prackama z pětihodinového míchání vyšklebuje na bar a strká si prostředníček do úst.. Pánové, upozorňuji Vás, že to co jsem viděl ve mě vzbudilo obrovský vztek.. Hráč s číslem 16" se válel po baru v rozepatý zelený snowborďácký bundě a dělal jako že je ok... Musel jsem popadnout hrací stůl do pazour a minutu se vyklidňovat... dokonce jsem zahodil dvě rakety a nehrál..
Boreček po chvilí ještě přikráčel ke stolu a začal tam některé místní kloučky osahávat jak je jeho stylem..
Jen tak z lehka jsem ho pozoroval a připravoval si plán jak mu jí narvu...
Naštěstí zasáhl hráč 68" a 1" a vyslali ho do prdele..
Vytlemenej, sebevědoměj a na papriku sdělanej Kudláček si tak vyšlápnul k odchodu, samozřejmě okolo bárečku kde ještě polknul cca dva panáčky. Vyčkal jsem tedy a následoval ho hospůdkou až k toaletám kam jen těžko zapad.
Pěkně jsem si protáhnul zápěstíčko a šel na věc...
Stál tam s tim 35 centimetrovim hovadem kterého máchal v mušly a palici měl vopřenou vo vobklady..
Napřáhl jsem a čekal až tu palici otočí.. on se začal tlemit a flusal do mušle.. nakonec se otočil a tak jsem mu jí narval.
Přímo na tlamu a měli jste vidět, jak ten kretén čuměl.. říkám mu, tady nemáš ten dráťák kolem držky co??, a chtěl mu jí ještě narvat jak jsem sliboval na rypák... k čemuž již nedošlo.
Vykopal jsem ho z hajzlu z rozepnutejma manžestrákama a odkázal ho domů na votoman.
Vracím se ke stolku a pánové jako 1" a 23" už do sebe perou hruškovičku jednu za druhou.. jak urvaný ze řetězu.. ale na tyhle kluky mám ještě čas.. pomalu dohráváme hru za hrou a mě to už nebaví.. projebaný všechny prachy a tak občas už jen čumim jak to kluci hrajou.. a cucám si ty svoje džusíčky...Loučím se s hráčema 68" a 69" kteří dodrželi a jdou domů.. pomalu se s příchozím Dymákem a jeho holkou Evou loučím s ostatními.
Pokračuji a navštěvuji bar u divokých koček 20" kde je vše 100%. Taktéž disco pepe a tak se vracím okruhem na náměstíčko, kde se mi jako náhodou začínají trousit namrdaní 1" a 23" vypíčuju jen z lehka a mažu spát je 3:35.

Závěrem bych nerad opomněl jednoho protihráče, který se k nám občas přitře...
Kubáte ty přerostlý hovado, nechlastej a když už se nasereš do hospody, tak si vem prachy!!

V 19:10 se těším na další střetnutí a jak píše Jarda Suchý, sportu zdar a hokejni obzvlášť..

Datum
Vložil
Titulek

Bezlimonádový Joe

No pánové,
nebudu tu zatím jmenovat, ale není to úplně v pořádku co jsem dnes v noci a ráno viděl. Je vidět, že si tu z toho opravdu děláte prdel, tak jako pak si z vás dělají prdel na ledě. Jste ubohá chátra, která již bude brzo vrácena nevím kam, protože nikdo vlastně neví, odkud vás kdo sesbírali. Jediný na co se těším, jsou naši bezděkovští odchovanci, mezi který by se asi rád v brzských měsících zařadil typ, kterej k nám dnes a asi ani nikam jinam již nestačil dojet...Doufejme, že ho aspoň nějací další zoufalci stačili k ranním hodinám dotlačit domů, aby byl večer schopnej vstát na zápas, kde se bude obvykle skrývat pod drátěným programem....

Datum
Vložil
Titulek

jako každý pátek

Dneska si zahraju na hráče 3", zešrotuju se do ranních hodin, povyhrožuju všem kolem, případně někoho zkusím napadnout, udělám trošku bordel po městě a ráno až vstanu, tak se opět sešrotuju, zmastim, naložim jako hovado a půjdu se ve 21 hod kouknout na zimák, abych nepropásl první kolečko s klukama, kteří budou hrát. A kdyby to nestačilo, tak se dodělám se švédskym bejčkem za kulatým rohem...

Datum
Vložil
Titulek

...

Tunhébře, Slavíku, Kudláčku, Zábojníku a kdoví ještě.
Zatím jsem bral tuto diskuzi jako takové odlehčení naší holejové sezóny a možná také trošku pro některé z fanoušků pro pobavení a vyjádření se k zápasům (Slavík St.). Nyní zjišťuji, že se tato diskuze začíná vztahovat pouze k jedné, maximálně k dvoum osobám (3", 9"). Proto jsem se rozhodl pro jedinečný a opravdu dost podstatný krok. Jak vyplívá z některých komentářů, měl bych se nad svým přístupem k svévolně zvolené hokejové činnosti zamyslet. A z toho kurva pánové plyne: Koho od dnešního dne přistihnu den před mistrovským utkání Chotěbořské hokejové ligy pod vlivem alkoholu, narvu mu takový, ale kurva takový dělo, že se posere!! Možná se někteří pousmějete, ale až budete čumět z držkou plný krve jako kreténi, tak vám přidám ještě jednu na rypák. DOPORUČUJI VŠEM, JAK VÁS ZNÁM, NEDIVTE SE!!!

3"

Datum
Vložil
Titulek

Re:???

Jestli dorazíš tenhle víkend a budeš mít všechny potřebný věci k hokeji, nezapomeň si prosím Tě sám sobě dát pořádně v sobotu večer do tý držky, znám Tě a vím, že budeš opět na kámen!

Datum
Vložil
Titulek

Re: ...

Milý Láďo,
sice sem nechodím a ani to, že jsi na žmolek před zápasem, o zápase (na který dondeš jen z toho důvodu, aby sis dal dalších pár grogů, piv, panáků,...) a po zápase, mě nedávalo žádný důvod sem psát články pro pobavení našich věrných fanoušků. Bohužel dnes jsem již reagovat musel a to z jednoho prostého důvodu: dnes je 28.1.2011 což je pátek a Tvůj příspěvek je z 27.1.2011 což je čtvrtek a jelikož vím, že stále chodíš do práce nebo se o to aspoň snažíš, udivuje mě, že už piješ i v týdnu. Bohužel všichni víme, že do 1 promile jsi milý, hodný, přívětivý, ohleduplný chlapec, ale jakmile tuto hranici prorazíš (což Ti často nedělá problém) stane se z Tebe krvelačný zvíře, které touží ubližovat i těm nejbližším, těm kteří Tě mají rádi, těm které jsi tu právě napadnul. Bohužel jsi Láďo přestřelil ještě předtím než se dostaneš před komisi za to, jak jsi se zmazal před zápasem, o zápase, po zápase a již Tě bude čekat další trest...
Jelikož Tě známe a víme, že dnes ráno již máš zase výčitky, co jsi to za hovado a komu všemu jsi opět ublížil, tak Tě tu víc nebudu pranýřovat. Shrnu to za všechny, jestli Ti to ta Tvá vygumovaná hlava vůbec dovolí se ukázat na zápase, na stadionu či vůbec v Chotěboři či jen na půl cesty do ní, dostaneš takovou nakládačku, že si budeš přát, abys tenkrát dávno nikdy začal s hokejem.
P.S.: cit:"Možná se někteří pousmějete, ale" - já jsem se rozhodně nepousmál, já už jsem se dneska na všechno vysral, protože mám z Tebe takový záchvaty, že už stejně nic dělat nemůžu :DDD

Datum
Vložil
Titulek

Re: ...

Pane Machko,
co tu předvádíte za výkony a co předvádíte za výkony mimo led již překročilo hranice lidské slušnosti a důstojnosti, kterou vy rozhodně postrádáte. Na ledě vás ještě vidět nebylo, ale přesto jste sklidil ovace, když jste se dostavil na zápas v jeho půlce (čemuž vůbec nerozumím, v Černiej Přičope by vás pane Machko fanoušci insultovali již ve vašem oblíbeném baru, kde máte nemálo blbejch keců, o hokejových nemluvě).
V první řadě se vy komediante zamyslete nad tím, jak se maluje hráč najíždící si bez puku či s pukem. To čeho jsem byl svědkem v útulném koutku chotěbořské zimáku, kde již také máte svou prosezenou židli mě málem zvedlo ze židle s úmyslem zbavit se mého půllitru o vaší dubovou hlavu. Pokud budete reagovat na můj půllitr, tak si to zrovna nechte neboť já se na kluky chodím koukat pravidelně a těch pár piv, co při mačech vyzobu, mě rozhodně agrasívním nedělá. Na vaše výhrůžky též nebudu odpovídat neboť nemám tolik času se tu poflakovat jako vy!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: ...

Hráč je přeci od slova hrát???

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: ...

ale vždyť von si hraje, sice sám neví na co, ale hraje ...

Datum
Vložil
Titulek

Re: ...

Pane Ladys,
před tím, než začnete vyhrožovat svým vlastním spoluhráčům, byste se měl nad sebou zamyslet a uvědomit si, že za vše, co se děje na tomto fóru, si můžete sám. Nikdo by vám neřekl půl slova, kdybyste se dostavil v sobotu na zápas, byť v podroušeném stavu. Jenomže vy tak akorát dokážete přijít na konec sobotního zápasu a během hodiny se hodit opět do páteční nálady. Váš celý tým je složen z unikátních postaviček, které jako tým dokážou na zimáku po zápase neskutečné divy (prý se před vašimi zápasy musí objednat balení jégrů navíc), ale jako tým se opět scházejí na zápasy. Vy ale zřejmě nejste součástí týmu, když dokážete zaspat zápas, který začíná v 11:30! Tak se prosím nedivte, až vás v některém z vašich oblíbených podniků v brzkých ranních hodinách před zápasem počastujeme nějakou tou ranou na rypáček. A když se tomu budete ještě blbě smát a cituji vaši větu: "a budete čumět z držkou plný krve jako kreténi"… tak jistě víte, co bude následovat.

Datum
Vložil
Titulek

Sebeobrana abstinenta – způsoby, jak odmítat alkohol

To, proč je důležité odmítat, se dá ukázat na příkladu. Pan M. (9) se vracel s výplatou v kapse z práce domů. Na zastávce potkal kamaráda Lojzu (3). Lojza (3) ho přemluvil, aby zašli na „jedno“. Pan M. (3) nezůstal u jednoho a nezůstal u piva. Co následovalo, si můžete snadno představit. Skončilo to ztrátou peněz i dokladů.
Příběh bych doplnil o další posatavu řekněme Vincka (69), který zase Lojzu (3) přemluvil, aby dali "jednoho".

Úryvek ze serveru: Prevence a léčba závislosti na alkoholu "Pomoc lidem, kteří mají problém s alkoholem nebo chtějí pomáhat - informační server"

Osoby v tombot příběhu jsou skoro smyšlené, čísla v závorkách nikoliv!!!



Datum
Vložil
Titulek

Vyjádření

Zdravím všechny věrné fanoušky Sokolu Bezděkov
rád bych reagoval na situaci kolem posledního zápasu proti České Bělé.Chtěl bych se všem příznivcům omluvit za podaný výkon v tomto zápase,zapříčiněný hrubým porušením životosprávy před tímto utkáním.Těžko se mi hledají slova omluvy a velmi mě tento můj přístup mrzí.Vedení klubu jsem nabídl svoji rezignaci na vykonávání kapitánské funkce,vše bude řešeno na mimořádné valné hromadě klubu.Věřím,že se k mojí osobě klub v čele s generálním manažerem nepostaví zády,stejně tak doufám v podporu spoluhráčů.Za sebe můžu slíbit,že se podobný výstřelek nebude již opakovat,a opět budu od dalšího zápasu podávat tradičně kvalitní výkony.Dále bych se nerad vyjadřoval k přístupu některých dalších spoluhráčů,i to je předmětem jednání valné hromady,a vedení k teto situaci jistě vydá své prohlášení,stejnou možnost vyjádřit se mají i již zmínění spoluhráči.Děkuji všem příznivcům bezděkovského hokeje za podporu v letošní sezóně,věřím že s Vaší podporou dosáhneme společného letošního cíle,a mistrovskou trofej nakonec do Bezděkova přivezeme

Kapitán

Datum
Vložil
Titulek

Re: Vyjádření

Navrhuju 20 min před zápasem vyexovat půllitrovku vašeho oblíbeného pití, chlapec s číslem 3 by ji měl polknout celou a věřím, že vás tyto výstřelky přejdou...

Datum
Vložil
Titulek

hráči z ČB

Někteří hráči z České Bělé neunesli vysokou porážku od Sokola Bezděkov a jeli své mindráky řešit na hokejové derby do nedaleké Jihlavy u Havlíčkova Brodu...

https://jihlava.idnes.cz/hokejove-derby-v-jihlave-prineslo-obesence-a-saska-na-samolepce-pvj-/foto.asp?foto1=DMK38ad42_233217_4334755.jpg

Datum
Vložil
Titulek

Re: hráči z ČB

Jsou to ti dva loudilové, kteří si malují po rukách, obzvláště tuším, že ten s čepicí má na ruce cosi, co za nedlouho bude již symbol II. fotbalové ligy. Tady musím vyzvednout již kvalitní výkon našeho kapitána po zápase a divím se, že panáček s bekovkou se na fotografii ještě drží na nohách a neválí se někde v kvalitně opraveném zázemí jihlavské dukly ...

Datum
Vložil
Titulek

Kdo?

To o čem se tu píše mi není úplně jasný a tuším, že spousta věcí zůstane, jak se říká, pod pokličkou neboli za zdmi hokejové kabiny nebo je to již klasicky zametáno pod kobec. Ale rád bych se dotázal, kdo tedy doplnil referát ze zápasu, když si to "Céčko" rozhodně nemůže pamatovat???!!! Pánové, dámy a fanoušci, vnášíte na tyto seriozní stránky více nejasností než je zdrávo a pokud si chcete zachovat serioznost měl by tu někdo vystoupit s oficiální, jednoznačnou a pravdivou zprávou!!!

Datum
Vložil
Titulek

Prý posila ze Švédska....?

Chtěl jsem ještě dodat, že i když přišel jak přišel, to myslím toho kapitána s č. 9, tak je pravda, že aspoň přišel, i včas, a v jakým stavu, tak to komentovat radši nebudu vůbec, ale dorazil, a ikdyž nerad, tak tu snahu cením! Celkem by mě, ale zajímalo, kde byla nová zimní posila ze Švédska za celkem slušný peníze, tak to už mi hlava nebere vůbec. Góla ještě nedal, končí většinou v půlce zápasu, pak chodí blít nebo chlastat nebo obojí, kde je v čase zápasu nikomu neřekne atd., ptám se co to je za posilu??? Jediný co se mu zatím povedlo za působení v Sokole Bezděkov je prý snad nějaká vynikající kuřecí roláda, a znova se ptám, není to málo??? Nic jinýho mi opět nezbývá, než doufat, že se dotyčný srovná a že se o něm nebude povídat jenom díky kuchařskýmu umění, ale že taky něco předvede na ledě a ne mimo něj!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Prý posila ze Švédska....?

Oto,musím reagovat na Váš příspěvek.Z dobře informovaného zdroje vím,že ona zmiňovaná roláda nebyl jediný kladný počin,který výše zmíněná posila předvedla.Jeho uplně první čin byl prý ten,že po první porážce našeho týmu v letošní sezoně uspořádal ve svém bytě parádní týmové posezení pod krycím názvem - HOZENO ZA HLAVOU.Také doufám,že se více začne projevovat na ledě,ale i bez toho je jeho přítomnost v týmu po návratu z angažmá ve Švédsku nesmírným přínosem.

Mike

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Prý posila ze Švédska....?

Bohužel, tak dobře informované zdroje nemám, ale věřím tomu, že posezení s tímto borcem, jakož i posezení se všemi z vašeho skvělého Bezděkovského týmu musí být zážitek na celý život, něco málo jsem zaslechl až u nás na Kladensku a až zase jednou pujdu na posezení s Jaromírem, tak se zmíním a věřím, že Vás bude chtít poznat víc, ale zase mu nemužu o Vás povědět tolik, nebo by jsme ho po návratu z Omsku místo na Kladně viděli hrát v Bezděkově a to přes veškerou úctu k Bezděkovskému mančaftu nemůžu dopustit! Jinak nepochybuji, že přínos posily ze Švédska je pro Vás nepostradatelná, i když se tak děje zejména mimo led a snad se v nejbližší době ukáže v tom dobrém světle i na tom ledě! Ze srdce mu to přeju!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Prý posila ze Švédska....?

Dle posledních zpráv byla hvězda ze švédského Linköpingu viděna opět se šiškama. Bohužel je tento hokejový matador zvaný brousek z Elm street stačil během pátečního večera zpracovat a ke smůle věrných fanoušků si na pomoc vzal ještě dalšího hokejového inernacionála a to vše pod dohledem "nejvyššího", ale o tom zde již padlo pár slov. Jak naše srdce zaplesala, když jsme se dozvěděli, jaké všechny hvězdy se nám sejdou v týmu, tak nyní krvácí neboť poslední společná akce, kde se tyto hvězdy sešly byla již zmiňovaná "HOZENO ZA HLAVOU"...

Datum
Vložil
Titulek

Špatný sen

11.30 hodin, 22.1.2011, sobota, zimní stadion v Chotěboři, čekám na zahájení zápasu mezi mým oblíbeným Bezděkovem a Českou Bělou B. Po ledě se při rozvičce "prohánělo" sedm hokejistů, no sedm, vlastně jenom šest, ten jeden měl k prohánění hodně daleko a jeho styl bruslení je nepopsatelný,měl jsem o něj strach, aby si neublížil a to si dal na prsa ještě céčko jako prý snad kapitán, čekám dál kdy vlítne na led nějakej další borec z Bezděkovskýho mančaftu nabitýho samýma borcema, ale asi po čtvrt hodině, což je taky na zamyšlenou, dorazil akorát golman, říkal jsem si, aspoń to! Průběh zápasu byl pro diváka celkem zajímavej, padalo dost branek, bohužel i do tý Bezděkovský, naštěstí má tým pár kanonýrů, např. hráč č. 18, ale i jiní si celkem slušně zastříleli až na jednoho, ano je to ten s tím céčkem na prsouch, tak to bylo opravdu vystoupení za který by se nemusel stydět ani ten nejuznávanější komik na světě, jednu chvíli jsem měl o něj až strach, aby si opravdu neublížil, naštěstí jak pro něj, tak pro diváky po chvíli velkýho trápení odstoupil. 16 - 8 výhra celkem slušný, ale nešlo mi do hlavy kde je ten zbytek hvězdami nabytýho mančaftu, trošku jsem zapátral v kuolárech a nestačil jsem se divit a žasnout co si někteří rádoby borci dovolí. Předem byli někteří omluveni jak z důvodu nemoci nebo pracovního vytížení, ale bohužel našli se i tací, kteří nastoupit měli, ale jelikož se ožrali jak ty hovada, že se ani do oběda, i dýl, neprobrali!!!??? To pánové nemá obdoby, a to si ještě jeden v klidu dorazí skoro na konec zápasu a v tom chlastání pokračuje dál jako by se nechumelilo v místním bufetu a přijde mu to strašně legrační, tak to mu já nerozumím a prosil bych jak za fanoušky, tak i za mě, aby byli tito hráči disciplinárně potrestáni, ale mám obavy, že se to zase jen tak přejde nějakým napomenutím, jelikož je toto všechno v kompetenci toho pana kapitána co se tam chvíli trápil na ledě a údajně měl nad těmi "svými" kumpány celou noc dohlížet, což bylo i na něm hodně vidět!!! A to nechci ani domyslet, kdyby se další zápas odehrál v plánovaném termínu, to znamená druhý den v osm ráno, to už by dle průběhu večera a noci na zápas dorazil možná jeden max. dva borci! Je to smutný, ale budu doufat, že se to už opakovat nebude a ten vytoužený titul Bezděkovští vybojujou, jestli, ale někteří "hokejisti" budou pokračovat v takových výkonech, myslím tím mimo led, jako předvádějí, tak mám obavy, že titul je v nedohlednu!!! Sportu, opravdu sportu zdar a hokeji zvlášť!

Datum
Vložil
Titulek

neplnění administračních závazků

Kapitáne, kde je článek??? Kde je výsledek??? Kde kde kde???

Datum
Vložil
Titulek

Re: neplnění administračních závazků

přesně tak, nějak to tady vázne. Věrní fanoušci si zaslouží být včas informováni o výsledcích!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: neplnění administračních závazků

aha, tak je to jasný. Teď jsem mluvil s Pepou Motykou a prej se tomu kapitán zase věnoval od pátku non-stop. Na referát ze zápasu si asi budeme muset ještě počkat. Údajně prošel všechny svý oblíbený místa, snad jen v Jaru prej nebyl. Asi už toho měl plný kecky... nebo brusle, nevim. Už při zápase se nám nepozdávalo, že obvykle nepolapitelná bezděkovská raketa nějak pobrkává na ledě.
A proč nehrál hráč s číslem 3 a pouze postával na střídačce a podával čaj? Je to kvůli zranění nebo výkonům? Vždyť v hospodě podává spolehlivé výkony a teď musí podávat čaj? Doufáme, že se fanoušci dozví pravdu co nejdřív.... až se teda kapitán vyspí...

Fanklub

Datum
Vložil
Titulek

Kámoš Ládi a Kamila

ribano,ponožky,šuspík,podvazky,štrupny,kalhoty,holeně,brusle,vesta,lokty,dres,helma,rukavice,hokejka. do hajzlu,když si tyhle věci dotáhnu na zimák,vodehraju v nich zápas,tak si je vodtáhnu taky domu né? ty vole vy jste experti,když to nenecháte doma,tak to necháte na zimáku. furt aby se o vás někdo staral.

Datum
Vložil
Titulek

Epochální výlet pana Broučka do XV. století

Národní divadlo v Brně nabízí hlavní roli muži s číslem 3...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Epochální výlet pana Broučka do XV. století

Tuto groteskní vložku Vašeho obránce jsem měl možnost vidět i já a je tada pravda, že jsem při hokeji již dlouho nic takového neviděl a tolik jsem se nenachechtal už ani nepamatuju.Ale je vidět,že Váš tým to hraje hlavně pro oko diváka.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Epochální výlet pana Broučka do XV. století

byl to krasný hokejový moment. brzda,rejha,výskok,obrat,dopad na záda s rukama a nohama směřujícími k nebi. moje známka 10.

<< 172 | 173 | 174 | 175 | 176 >>

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.